Volgers

dinsdag 22 juni 2010

Van alles wat.

Dit zagen wij gebeuren toen we langs Loch Doine reden, het lammetje wist wel van doorzetten!
Onderstaande kaart heb ik gemaakt voor mijn moeder, ze is afgelopen week 74 geworden en afgelopen zondag zijn we daar even op bezoek gegaan, zelf waren ze ook net op vakantie geweest dus we hadden elkaar genoeg te vertellen.


De Woodland Guardian is ook weer wat gevorderd, tijdens het voetbal gebruik ik de tv meer als een radio, maar de doelpunten wil ik wel graag zien, wel ben ik blij dat Wimbledon ook is begonnen want sommige ploegen zijn niet echt leuk bezig,en dan is het tennis een goed alternatief.
Een fijne week allemaal en geniet van het zonnetje,
Groetjes Yvon.3 opmerkingen:

Amarins zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, zal ze erg blij mee zijn geweest.
Je borduurwerk wordt ook steeds mooier, super zeg! En inderdaad is hier het voetbal ook meer de radio, maar het borduurt wel lekker vlot !
Groetjes,
Amarins

Ingrid zei

Ook hier heel herkenbaar , ik hou ook van het voetbal commentaar als ik aan het borduren ben :D . Prachtige kaart heb je gemaakt Yvon en nog gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder !Ook Woodland Guardian wordt steeds mooier en mooier !

Elisa zei

Hoi hoi,
Ik wou even melden dat ik de naam van mijn site heb veranderd van borduurfreak naar elisa90200, waarom kun je op de site lezen.

Aangezien je me volgt en ik niet weet of het automatisch word veranderd bij jou, dacht ik ik meld het even, want ik ben blij met me volgers dus hoop ze te houden...

groetjes Elisa