Volgers

dinsdag 15 juni 2010

Nog wat foto's van de vakantie & Woodland Guardian.
De foto's hierboven zijn genomen in de tuinen van Alnwick Castle,we waren hier 12 jaar terug geweest en toen was er nog geen sprake van deze tuin of van Harry Potter, wel waren ze aan het nadenken wat ze met de tuin wilde gaan doen.Het is prachtig geworden en het was een leuke stop.


De Woodland Guardian was niet mee,maar ik heb nog wel wat gedaan de afgelopen dagen.En omdat er geen borduurwerk mee was ben ik op zoek gegaan naar andere creatieve aankopen en dit is hetgeen ik heb meegenomen uit Schotland, de handwerkwinkel in Killin was dicht toen we daar waren,misschien maar goed voor mijn portemonnee.
Tot de volgende keer,
Groetjes Yvon.

5 opmerkingen:

Erna zei

Hoi Yvon nog meer memories en heiwmee ...de handwerkwinkel in Killin....leuk je scharenfobje ( heb ik ook gemaakt, blush blush)
Liefs
Er

Pauline zei

Wat een prachtige foto's heb jij op je blog staan!
Ik ga je volgen hoor!
groetjes pauline

Elisa zei

Wat een mooie foto's, en het borduurwerk word prachtig.

Ingrid zei

Heel mooie foto's Yvon en Woodland Guardian heeft toch weer een stukje bij ;)

Daniëlle zei

Hoi Yvon, ben even bij jou op blogvisite, nog bedankt voor je lieve reactie bij mij hihi!! Wat een geweldig land he Schotland!! Twee jaar geleden waren wij in hetzelfde gebied, Killin, kasteel dito, echt onvergetelijk! Ik kom nog eens op visite hoor! Heb mij aangemeld als volger!! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle