Volgers

donderdag 11 augustus 2011

een dag met verrassingen.Dit was hetgeen ik gistermorgen zag toen ik de voordeur open deed,de buurvrouw was al vroeg bezig geweest.
Dit vond ik ook een goed formaat, er was nog iemand in de straat 50 geworden en die had een hele grote pop voor het keukenraam, dat is me gelukkig bespaard gebleven.


aan deze orchideën zitten 50 bloemen, mijn moeder en broer hebben ze erop uitgezocht en ze staan prachtig.

Hieronder nog een foto van Lilac's en Roses, ik ben er een behoorlijke tijd mee bezig geweest en het lijkt net of er bijna niets bij is gekomen, gelukkig weet ik beter.

We hebben de dag gisteren afgesloten met een heerlijk etentje bij een grieks restaurant in de Mare, en iedereen heeft daar volgens mij wel lekker gegeten.
Vandaag ben ik ook op het werk heel erg verwend, als ik tijd en zin heb zal ik ook nog wat foto's van de andere kado's maken.

Alvast een fijn weekend,

Groetjes Yvon.

12 opmerkingen:

Babs zei

Proficiat en wat mooi geborduurd.

Pauline zei

Gefeliciteerd hoor Sara!
Wat grappig met die barbiepop, het onthouden waard.

groetjes Pauline

INGRID zei

Gefeliciteerd Yvon en inderdaad de barbie pop is een heel goed idee ;) !! Fijn dat je een leuke verjaardag had en je Lilac's en Roses gaan heel mooi worden dat kan je nu al zien !

Ineke zei

Van harte gefeliciteerd. Gelukkig had jij een bescheiden 'Sara-pop' voor de deur. Het is altijd leuk om een beetje verwend te worden op zo'n dag. En dat weer: prima handwerk weer toch?!

Desirée zei

Nog gefeliciteerd! Je borduurwerk ziet er al schitterend uit!

Erna zei

Van harte gefeliciteerd lieve Yvon en nog vele jaren
LIefs
Erna

Joysze zei

The orchids are gorgeous, Yvon, and Lilac and Roses look amazing.

Michelle zei

Gefeliciteerd en de Orchideeën zijn erg mooi, die hebben ze super uitgezocht zeg! Je Lilac's en Roses vordert ook al mooi, wat een prachtige kleuren!

Anne Marieke zei

Van harte gefeliciteerd!
Dat popje is een prima idee.

Wat een mooie kleurtjes heeft je borduurwerk.

Fijn weekend!

Ann at Beadlework. zei

The orchids are just beautiful, as you know I have a weakness for orchids. The piece you are stitching looks like a lot of work.

Tania zei

Van harte proficiat met je verjaardag! Je Lilacs & roses zijn heel erg mooi aan het worden!

Astrid zei

Nog gefeliciteerd hoor... Ik word over twee weken 50. Ik hoop ook dat grote poppen en flyers mij bespaard blijven.... En ik ben op mijn verjaardag in Philadelphia. haha te ver weg....