Volgers

dinsdag 24 augustus 2010

Een nieuw huisje en de Woodland Guardian.


Ik ben dit weekend begonnen aan het winterhuis,dit is de laatste van de New England huisjes.Bij dit huis zit aardig wat glitter en die laten zich niet al te makkelijk verwerken.
Maar het resultaat is wel heel leuk.


Aan de Woodland Guardian heb ik niet echt veel gewerkt,maar er is toch wel iets vooruitgang, hij krijgt straks vast weer wat meer aandacht.

Groetjes Yvon.

8 opmerkingen:

Amarins zei

Beide zijn prachtig en inderdaad glitterdraad daar wordt je niet altijd even vrolijk van om er mee te werken, maar het resultaat is meestal prachtig. Ik ben benieuwd hoe je huisje eruit gaat zien.
Groetjes,
Aamarins

Pauline zei

Je HAED lijkt me ook niet 1 van de makkelijkste zeg!
Knap dat je blijft volhouden hoor.
Dat winterhuisje zal een leuke afwisseling zijn.
Ik neem aan dat je het glittergaren pas op het laatst doet.
De draad "zekeren"maakt het werken ermee al een stukje makkelijker.

Babs zei

Heb je Thread Heaven geprobeerd? Ik heb die nu voor de Haed gekocht, en het werkt al heel wat beter dan voorheen. Allez, met de Kreinik toch.

Ben ook benieuwd om jouw voorraad te zien. Manlief en moeder zeggen dat ik voor zo kort te borduren al een serieuze hoop stash heb.

En die woodland, die wordt echt prachtig. Je ziet hem echt groeien.

Esther zei

Huisje wordt al heel mooi. Ik ben dol op vogelhuisje-patronen trouwens. Heb heel geen ervaring met glitterdraad, maar het effect zal zeker heel bijzonder zijn.

Erna zei

Wat worden ze allebei leuk, en ik ben ook geen fan van glitterdraad...om er mee te werken, het resultaat is wel altijd mooi
Liefs
Erna

Sanderijn zei

Glitter is eigenlijk altijd lastig werken, hoe goed de draad ook is. En de Woodland Gardian schiet goed op hoor. Ook al heb je er misschien nog niet zoveel aan gewerkt, je ziet wel gelijk verschil!

Groetjes Sanderijn

Ingrid zei

Beetje glitter zeg je ....:) helemaal mijn ding maar ik weet dat het niet makkelijk werkt ,met Thread Heaven zoals Babs zegt lukt het wel veel beter ;) !Ik kijk al uit naar de vorderingen van je winterhuisje ! Je HAED is en blijft mooi en ik vind ook dat je toch goed opschiet !

Eugene van Houtum zei

Ziet er goed uit, ben ecjt benieuwd naar het eindresultaat.

Kom ook eens kijken op mijn borduurblog!!

http://eugenesborduurblog.blogspot.com/

Mvg Eugene