Volgers

woensdag 21 juli 2010

Een kaartje voor mijn vader.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn vader die gisteren 78 is geworden, de stempel van Penny Black is wel toepasselijk daar mijn ouders veel fietsen.
Het was een gezellige en zeer warme dag.
De foto's hier onder zijn van de tuin, er zijn heel veel bloemen momenteel en daardoor ook aardig wat vlinders , die ik helaas nog niet op de foto heb kunnen krijgen.


Een fijne dag allemaal, groetjes Yvon.9 opmerkingen:

Wendy zei

leuk kaartje !
het ruikt bij jou vast heerlijk met al die bloemen !

Pauline zei

Ja, prachtig he, hoe alles nu in bloei staat!
Hier is het ook een wilde bloemen pracht met een hoop bezoekers , vlinders, bijen enz.
Je kaartje is leuk geworden!

Tania zei

Wat een leuk kaartje! Je vader heeft al een leuke leeftijd. Wij hebben maar een klein stadstuintje, maar ook hier staan de bloemen heerlijk in bloei.

Esther zei

Leuk kaartje!
Erg mooie foto's van je tuin.... mooi he die pluimhortensia's ....de mijne is helaas niet opgekomen dit jaar...maar de anabella daarintegen is een pracht geworden!

groetjes

Daniëlle zei

Nog van harte gefeliciteerd met je vader! Prachtige bloemenplaatjes! Hier ook veel fotoschuwe vlinders hihi! Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

Erna zei

Mooi kaartje, en wat heerlijk dat je ouders nog leven...
Leuke bloemen, heerlijk...
Liefs
Erna

Gerda zei

Gefeliciteerd met je vader Yvon.... leuk kaartje heb je voor hem gemaakt!!! Wat fijn dat je ouders nog in leven en zo actief zijn....

Je bloemen en struiken doen het blijkbaar goed, hier heeft alles veel geleden door de hitte.... het gazonnetje is helemaal verbrand!!! Hopelijk krijgen we nu wat minder warm de volgende dagen...

Liefs...

Ingrid zei

Heel mooi kaartje Yvon en je hebt prachtige foto's gemaakt van de bloemen ....

Johanna Zweden zei

wat een enige kaart.en nog gefeliciteerd met je vader
Je zult wel denken wie is dit. Nu ik ben Joke uit Zweden, ik zag net bij Willy, dat je een Zweden ganger bent, maar dit jaar besloot om naar Schotland te gaan! ik woon samen met een Schot en dus daar jaren gewoond, mis het nog elke dag.
Waar ben je geweest!
Groetjes Johanna Zweden