Volgers

dinsdag 28 juli 2009

Wederom Double Dutch.





Maar weer meegedaan met de uitdaging van D-D, het is weer een leuke kleine waar ik toch nog wel even zoet mee was, heerlijk.

Deze week mag ik weer "gewoon" werken iets minder drukte en dus gelukkig weer wat tijd over om lekker bezig te zijn met andere dingen.

Bedankt weer voor de uitdaging dames,

Groetjes Yvon.

zondag 19 juli 2009

Nieuwe uitdaging Double Dutch.


Afgelopen week bezig geweest met de sketch van D-D, het is een leuke om mee te werken, maar daar ik een idee had waar ik wat spullen voor nodig had, mocht ik eerst ook nog even gaan shoppen.
Een paar onderdelen waren wel al aanwezig dus de start was snel gedaan en vandaag was het tijd voor de afwerking.

Ik hoop dat ze de uitvoering leuk vinden.

Groetjes Yvon.

donderdag 16 juli 2009

Eerste kaart met stempels van Claire Brennan


Vorige week kreeg ik de stempels van Claire Brennan binnen, JIPPIE. precies voor het weekend, toen wel wat zitten spelen met deze stempel en in de loop van de week is er zowaar een kaart uitgerold.

Ik moet momenteel meer werken door de vakantie drukte dus helaas weinig tijd om van het mooie weer te genieten, morgen eindelijk een vrije dag en de weervoorspellingen zijn waardeloos, maar misschien wel weer om wat te freubelen.


Groetjes Yvon.

woensdag 1 juli 2009

zomerskaartje


Dinsdagavond even aan het spelen geweest met de nieuwe stempels van Paper Trey Ink, ze zijn erg leuk en deze keer weer eens met de potloden aan de gang gegaan.

Ook wel weer eens leuk.
Ik ga nu ook nog even genieten van het lekkere weer ,

Groetjes Yvon.